Csapatépítés, 2016 ősz

2016. október 7-én, pénteken a Gyakorlati Diplomácia Társasága tagjai lelkesedéssel felvértezve Nógrád megye egyik kis gyöngyszemét, a Bánki tavat látogatták meg csapatépítés céljából.

A három napos hétvégi tábor első napján az érkezést és a szálláshely elfoglalását követően azonnal neki láttunk az ismerkedésnek. Ennek keretein belül számos izgalmas és szórakoztató játékot játszottunk, melynek során az új tagok megismerhették egymást és a már meglévő tagokat is. Délután a Falukutatás nevű játék során csapatokba verődve ismertük meg a települést és tudtuk meg róla többet. Az este folyamán a tábortűz köré gyűlve készítettük el közösen a vacsoránkat, amit sikerült is nem sokkal ezután ledolgozni, mert hajnalig tartó táncmulatság vette kezdetét.

A szombati nap nagyon szórakoztatóan indult, ugyanis 2 csapatra osztva részt vehettünk a helyi sárkányhajó bajnokságon. A délután folyamán nem maradtunk szakmai feladatok nélkül sem, hiszen kisebb csapatokban előadást kellett tartanunk napjainkat érintő témákról, majd a tárgyalástechnikánk fejlesztése érdekében egy vitát is rendeztünk játékos formában. Időközben elkészült Társaságunk specialitása, a chilisbab is, aminek elfogyasztása után még jobban mentek a feladatok.

Vasárnap délelőtt, számos élménnyel gazdagodva indultunk haza. Nagyon szépen köszönjük a szervezőknek és az összes résztvevőnek ezt a fergeteges hétvégét!