Első meeting

A Gyakorlati Diplomácia Társaságának meetingje egy újonnan felvett tagunk szemszögéből:

2016. 10. 05-én Társaságunk megtartotta a szemeszter első meetingjét. Új tagként igencsak kíváncsian vártam, hogy mi fog történni. Milyen emberekkel fogok találkozni? Vajon segítőkész lesz a csapat? Milyen szakmai programokra számíthatok a félév során? Minden felmerülő kérdésemre pozitív választ kaptam.

Amint megérkeztem a meetingre, azt tapasztaltam, hogy jó a hangulat, az emberek fesztelenül beszélgetnek egymással. Ezután meghallgattuk, hogy mi is vár majd ránk, mit adhat nekünk a Társaság: először a Társaság profilját és rövid történetét ismerhettük meg, aztán szó volt arról is, hogy milyen szakmai programokat szervezünk, mik azok az aktuális témák, melyeket a Társaság közelebbről is megvizsgál. Ennek a szemeszternek fő irányvonala a Brexit lesz.

Szó volt a táborról is, mely 10.07-09 került megrendezésre, illetve amelynek célja, hogy a tagok jobban megismerhessék egymást. Továbbá betekintést nyerhettünk a Társaságon belül működő munkacsoportokba is, melyek színesek és sokoldalúak. Mindannyiunk megtalálhatja azt, ami a legjobban érdekli. Csak annyit tudok mondani a Társaság ’újoncaként’, hogy alig várom, mit hoz ez a szemeszter!